error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Desa is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de buurt van Hooglanderveen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Desa uit Hooglanderveen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Desa kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Desa is opgericht in 01-04-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 32101902. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Desa
  • Hanzeboulevard 103, 3829EV, Hooglanderveen
  • 06-52032733
Branche
Boekhouder
KVK
32101902
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders