Administratiekantoor Desa is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in Hooglanderveen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Desa uit Hooglanderveen. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Desa kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Desa bestaat al sinds 01-04-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 32101902. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.