error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Derks of een andere boekhouder voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Malden.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Derks uit Malden. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Derks regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Derks bestaat al sinds 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09169758. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Derks
  • Sluisweg 16, 6581KA, Malden
  • 024 3581970
  • www.akderks.nl
  • info@akderks.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09169758
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders