error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor DeNada is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Nieuwerkerk ad IJssel laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor DeNada uit Nieuwerkerk ad IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor DeNada kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor DeNada is opgericht in 27-04-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24459152. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor DeNada
  • Sikkelkruid 11, 2914TN, Nieuwerkerk ad IJssel
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
24459152
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders