Administratiekantoor Den Edel is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van Leiden.

Meer weten over Administratiekantoor Den Edel uit Leiden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Den Edel neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Den Edel bestaat al sinds 15-01-1993 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 28059209. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.