error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Den Berg is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de regio van Geertruidenberg laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Den Berg uit Geertruidenberg. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Den Berg doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Den Berg is geopend op 25-06-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 20156027. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Den Berg
  • Karel V Laan 125, 4931HC, Geertruidenberg
  • 0162 519023
Branche
Boekhouder
KVK
20156027
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-06-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders