error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Demir is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialistes in de buurt van Oldenzaal laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Demir uit Oldenzaal. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Demir regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Demir is geopend op 21-03-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 54928133. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Demir
  • Pastoor Geerdinkstraat 28, 7576ZH, Oldenzaal
  • 06-20102166
Branche
Boekhouder
KVK
54928133
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-03-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders