error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Demir is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van Oldenzaal laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Demir is opgericht in 21-03-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 54928133. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Demir uit Oldenzaal? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Demir regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Administratiekantoor Demir
  • Pastoor Geerdinkstraat 28, 7576ZH Oldenzaal
  • 06-20102166
Branche
Boekhouder
KVK
54928133
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-03-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders