Weten wat Administratiekantoor Delos of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Leiden laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Delos is geopend op 01-09-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 53459377. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Delos uit Leiden. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Delos neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.