error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Dekker of een andere administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van accountants in Zuidwolde laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Dekker uit Zuidwolde? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Dekker regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor Dekker bestaat al sinds 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04075865. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Dekker
  • Drogterweg 3, 7921RJ, Zuidwolde
  • 0528 370122
  • richard@aadekker.nl
Branche
Boekhouder
KVK
04075865
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders