Administratiekantoor Dekker is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de regio van Heerhugowaard.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Dekker is geopend op 16-01-1961 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37030531. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Dekker uit Heerhugowaard? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Dekker neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.