Meer informatie over wat Administratiekantoor Dejong of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in Bennebroek laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Dejong is opgericht in 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 59507667. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Dejong uit Bennebroek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Dejong kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.