error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Dejong of een andere administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Bennebroek.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Dejong uit Bennebroek. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Dejong neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Dejong bestaat al sinds 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 59507667. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Dejong
  • Kennemerbeekweg 9, 2121GA, Bennebroek
  • 06-23587854
Branche
Boekhouder
KVK
59507667
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders