error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor DEGENER is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Heerlen.

Meer weten over Administratiekantoor DEGENER uit Heerlen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor DEGENER neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor DEGENER bestaat al sinds 01-10-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14078398. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor DEGENER
  • Kloosterweg 1, 6412CN, Heerlen
  • 085 2014517
  • www.degener.nl
  • info@degener.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14078398
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2003
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders