error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Degenaar of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de regio van Maasdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Degenaar uit Maasdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Degenaar regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Degenaar is geopend op 02-12-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 59368799. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Degenaar
Branche
Boekhouder
KVK
59368799
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-12-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders