error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor de Winkel is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de buurt van Nijmegen.

Meer weten over Administratiekantoor de Winkel uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor de Winkel neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor de Winkel is opgericht in 01-04-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 65794532. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor de Winkel
  • Valkenaerhof 15, 6538TD, Nijmegen
  • info@wimdewinkel.nl
Branche
Boekhouder
KVK
65794532
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders