Meer informatie over wat Administratiekantoor De Wijs B.V. of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de buurt van Breda laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor De Wijs B.V. uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Wijs B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor De Wijs B.V. bestaat al sinds 01-04-1981 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 20042485. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.