error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "De Wiek" is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de buurt van Almelo.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "De Wiek" uit Almelo. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor "De Wiek" regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor "De Wiek" bestaat al sinds 11-02-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 06086276. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor "De Wiek"
  • De Koperwiek 85, 7609GV, Almelo
  • 0546 459692
Branche
Boekhouder
KVK
06086276
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-02-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders