Administratiekantoor "De Wiek" is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Almelo.

Meer weten over Administratiekantoor "De Wiek" uit Almelo? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor "De Wiek" kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor "De Wiek" bestaat al sinds 11-02-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 06086276. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.