Administratiekantoor De Wens is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor De Wens uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Wens neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor De Wens bestaat al sinds 01-01-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 64872556. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.