error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "De Walden" B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Damwâld.

Meer weten over Administratiekantoor "De Walden" B.V. uit Damwâld? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor "De Walden" B.V. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor "De Walden" B.V. is geopend op 01-09-1983 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 01049747. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor "De Walden" B.V.
  • Willemstrjitte 5, 9104EL, Damwâld
  • 0511 423838
  • hekstra@chello.nl
Branche
Boekhouder
KVK
1049747
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1983
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders