error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Waart is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor De Waart uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor De Waart doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor De Waart bestaat al sinds 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34117423. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor De Waart
  • Imstenrade 49, 1082AK, Amsterdam
  • 020 6441927
Branche
Boekhouder
KVK
34117423
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders