error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Vink is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van Vinkeveen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Vink uit Vinkeveen. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Vink neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor De Vink bestaat al sinds 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30253160. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor De Vink
  • Vinkenkade 55, 3645AP, Vinkeveen
  • 0294 290128
Branche
Boekhouder
KVK
30253160
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders