error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor de Roos is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud specialistes in de regio van Maassluis laat jij jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor de Roos uit Maassluis. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor de Roos kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor de Roos bestaat al sinds 01-10-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 27132357. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor de Roos
  • Dr. Jan Schoutenlaan 16, 3145SZ, Maassluis
  • 010 5928649
  • micderoos@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
27132357
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders