error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor De Roer of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Roer uit Amsterdam. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor De Roer kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor De Roer bestaat al sinds 01-01-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 33258943. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor De Roer
  • Roerstraat 152HG, 1078LH, Amsterdam
  • 020 6647233
  • www.deroer.nl
  • info@deroer.nl
Branche
Boekhouder
KVK
33258943
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders