error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor De Puij of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Nieuw-Beijerland laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor De Puij uit Nieuw-Beijerland? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor De Puij neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor De Puij is opgericht in 01-04-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 23078732. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor De Puij
  • Sabinastraat 28, 3264VG, Nieuw-Beijerland
  • 0186 692197
Branche
Boekhouder
KVK
23078732
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders