error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Polder is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van accountants in de regio van Dronten.

Meer weten over Administratiekantoor De Polder uit Dronten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor De Polder kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor De Polder is opgericht in 09-01-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 67782299. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor De Polder
  • Kampanje 11, 8251XK, Dronten
Branche
Boekhouder
KVK
67782299
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
09-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders