error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor De Meulder of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Bergen op Zoom laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor De Meulder uit Bergen op Zoom? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor De Meulder kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor De Meulder is geopend op 21-02-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 20059602. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor De Meulder
  • Statietjalk 54, 4617GN, Bergen op Zoom
  • 0164 252647
Branche
Boekhouder
KVK
20059602
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-02-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders