Weten wat Administratiekantoor "De Marketier" of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van 's-Gravenhage.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor "De Marketier" is opgericht in 01-10-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het KVK-nummer: 24251054. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "De Marketier" uit 's-Gravenhage. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor "De Marketier" doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.