error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor "De Marketier" of een andere accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "De Marketier" uit 's-Gravenhage. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor "De Marketier" doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor "De Marketier" bestaat al sinds 01-10-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 24251054. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor "De Marketier"
  • Palaceplein 232, 2587WL, 's-Gravenhage
Branche
Boekhouder
KVK
24251054
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders