error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor De Mark of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Oud Gastel.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor De Mark bestaat al sinds 14-01-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 20087988. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor De Mark uit Oud Gastel. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Mark neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor De Mark
  • Dorpsstraat 47, 4751AJ, Oud Gastel
  • 0165 515400
  • demark@box.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20087988
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
14-01-1998
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders