error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Maaswijk is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de buurt van Spijkenisse.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor De Maaswijk uit Spijkenisse. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor De Maaswijk kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor De Maaswijk bestaat al sinds 08-02-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24301333. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor De Maaswijk
  • Roosje Vosstraat 38, 3207SK, Spijkenisse
  • 0181 672200
Branche
Boekhouder
KVK
24301333
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-02-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders