error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Kort is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountants in de regio van Hoofddorp laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor De Kort uit Hoofddorp? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor De Kort kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor De Kort bestaat al sinds 01-01-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34085363. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor De Kort
  • Dokter Bolkesteinstraat 8, 2132JT, Hoofddorp
  • 023 5638840
Branche
Boekhouder
KVK
34085363
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders