Administratiekantoor De Kort is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie experts in Hoofddorp laat je jouw details achter in het formulier.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor De Kort bestaat al sinds 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34085363. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor De Kort uit Hoofddorp? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Kort neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.