Administratiekantoor de Koning is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van accountants in de omgeving van Amersfoort laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor de Koning is geopend op 01-06-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 32136245. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor de Koning uit Amersfoort. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor de Koning kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.