Administratiekantoor De Komma B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de omgeving van Assendelft.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor De Komma B.V. is opgericht in 01-07-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 62496964. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor De Komma B.V. uit Assendelft. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Komma B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.