error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor De Komma B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Assendelft.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Komma B.V. uit Assendelft. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor De Komma B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor De Komma B.V. is opgericht in 01-07-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 62496964. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor De Komma B.V.
  • Ossenven 10, 1567BB, Assendelft
Branche
Boekhouder
KVK
62496964
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders