error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor De Kok of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Apeldoorn.

Meer weten over Administratiekantoor De Kok uit Apeldoorn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor De Kok regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor De Kok is opgericht in 01-03-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 08097107. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor De Kok
  • Oude Beekbergerweg 282, 7333AP, Apeldoorn
  • 055 5763778
Branche
Boekhouder
KVK
08097107
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders