error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Knip is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de omgeving van Damwâld.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Knip uit Damwâld. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor De Knip kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor De Knip is opgericht in 01-01-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01068759. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor De Knip
  • T.E. Teunissenwei 38, 9104ER, Damwâld
  • 0511 424820
Branche
Boekhouder
KVK
01068759
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders