error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Keizer is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van Hijum.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor De Keizer is geopend op 01-01-1978 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 01142293. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Keizer uit Hijum. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Keizer neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Administratiekantoor De Keizer
  • Spoarleane 24, 9054KZ Hijum
  • 0518 421577
  • jjfdekeizer@live.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01142293
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders