error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor De Keizer of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in de regio van Hijum laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor De Keizer uit Hijum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Keizer doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor De Keizer is opgericht in 01-01-1978 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 01142293. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor De Keizer
  • Spoarleane 24, 9054KZ, Hijum
  • 0518 421577
  • jjfdekeizer@live.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01142293
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders