Erachter komen wat Administratiekantoor De Kei of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Sneek.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor De Kei is geopend op 01-05-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 52653544. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor De Kei uit Sneek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor De Kei kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.