administratiekantoor De Keen is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van Etten-Leur.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Meer over dit administratiekantoor

administratiekantoor De Keen is opgericht in 09-08-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 55831974. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Bekijk hier alle details en reviews van administratiekantoor De Keen uit Etten-Leur. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? administratiekantoor De Keen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.