error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor de Kaai B.V. is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede offertes te ontvangen van administratie specialisten in de regio van Rucphen laat je jouw details achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor de Kaai B.V. uit Rucphen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor de Kaai B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor de Kaai B.V. bestaat al sinds 05-05-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 20140641. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor de Kaai B.V.
  • Kade 25B, 4715AB, Rucphen
  • 0165 343222
Branche
Boekhouder
KVK
20140641
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-05-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders