error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "De Jonker" is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Bovenkarspel.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor "De Jonker" uit Bovenkarspel. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor "De Jonker" kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor "De Jonker" is opgericht in 01-11-1992 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 36040204. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor "De Jonker"
  • De Greppel 21, 1611JN, Bovenkarspel
  • 0228 - 514099
Branche
Boekhouder
KVK
36040204
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders