Weten wat Administratiekantoor De Jongh of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van Sliedrecht.

Meer weten over Administratiekantoor De Jongh uit Sliedrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor De Jongh kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor De Jongh bestaat al sinds 30-11-1969 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 23050973. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.