error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor De Jonge of een andere accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Hollandscheveld.

Meer weten over Administratiekantoor De Jonge uit Hollandscheveld? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor De Jonge kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor De Jonge is geopend op 01-03-1981 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 04030126. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor De Jonge
  • Hollandscheveldse Opg 5b, 7913VA, Hollandscheveld
  • 0528 342680
Branche
Boekhouder
KVK
4030126
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-03-1981
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders