error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Jong BV is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de buurt van Woerden.

Meer weten over Administratiekantoor De Jong BV uit Woerden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor De Jong BV neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor De Jong BV is opgericht in 01-01-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 30088563. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor De Jong BV
  • Tournoysstraat 20, 3443TH, Woerden
  • 0348-417734
Branche
Boekhouder
KVK
30088563
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders