error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Jong is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de buurt van Roosendaal laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor De Jong uit Roosendaal? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Jong neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor De Jong is geopend op 01-03-1980 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 20146346. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor De Jong
  • Rucphensebaan 41, 4706PH, Roosendaal
  • 06-22521523
  • jongde@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20146346
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders