Administratiekantoor De Jong is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de regio van Roosendaal.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Jong uit Roosendaal. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor De Jong neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor De Jong bestaat al sinds 01-03-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 20146346. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.