Administratiekantoor De Jong is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Leidschendam.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor De Jong is opgericht in 01-01-1979 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 27130944. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor De Jong uit Leidschendam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor De Jong kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.