error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Jong is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de regio van Leidschendam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Jong uit Leidschendam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor De Jong regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor De Jong is opgericht in 01-01-1979 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 27130944. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor De Jong
  • van Ruysdaellaan 1, 2264TK, Leidschendam
  • 06-55546292
Branche
Boekhouder
KVK
27130944
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders