Administratiekantoor De Jong is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialisten in Lisse laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor De Jong is geopend op 07-01-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 56879040. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Jong uit Lisse. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor De Jong kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.