Administratiekantoor De Jager is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de regio van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor De Jager uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor De Jager kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor De Jager bestaat al sinds 01-01-1986 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 24158920. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.