error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Hofjes is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Haarlem.

Meer weten over Administratiekantoor De Hofjes uit Haarlem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor De Hofjes neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor De Hofjes is opgericht in 28-12-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34080848. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor De Hofjes
  • Krokusstraat 18, 2015AG, Haarlem
  • 023-5328714
Branche
Boekhouder
KVK
34080848
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-12-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders