error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Hoef is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Alkmaar.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor De Hoef uit Alkmaar. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Hoef doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor De Hoef is opgericht in 09-03-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37124021. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor De Hoef
  • Jaagpad 229, 1821CH, Alkmaar
  • 06-12763696
  • pietsondorp@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37124021
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-03-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders