error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor de Groes of een andere accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Lemmer.

Meer weten over Administratiekantoor de Groes uit Lemmer? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor de Groes doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor de Groes bestaat al sinds 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 01118043. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor de Groes
  • Lennastraat 8, 8531JZ, Lemmer
  • 06-22195848
  • onnodegroes@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
1118043
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders