error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor De Grienden of een andere administrateur voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie experts in de regio van Rotterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor De Grienden uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor De Grienden neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor De Grienden bestaat al sinds 01-01-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 62803751. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor De Grienden
  • Hordijk 137, 3079DE, Rotterdam
  • 010 8484491
Branche
Boekhouder
KVK
62803751
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders