error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor De Greef of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in de regio van Hengelo (Gld) laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor De Greef uit Hengelo (Gld). Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Greef doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor De Greef is opgericht in 01-01-1985 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 09190902. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor De Greef
  • Wilhelminalaan 9, 7255DC, Hengelo (Gld)
  • 0575 462216
Branche
Boekhouder
KVK
9190902
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1985
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders