Meer informatie over wat Administratiekantoor De Greef of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Hengelo (Gld).

Meer weten over Administratiekantoor De Greef uit Hengelo (Gld)? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor De Greef regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor De Greef is geopend op 01-01-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 9190902. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.