Weten wat Administratiekantoor de Glee of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Sintjohannesga.

Meer weten over Administratiekantoor de Glee uit Sintjohannesga? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor de Glee neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor de Glee bestaat al sinds 18-02-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 60021772. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.